Het jaar 2015 in Vogelvlucht…

We begonnen in januari vol goede moed aan het nieuwe jaar. We waren dan ook pas net een paar maanden zelfstandig ondernemer. Veel plannen werden gesmeed en tussendoor ook nog even foto’s gemaakt van de Lageveldlopen

Langzaam werd het lente en de eerste wielerwedstrijden stonden ook al voor de deur. Op de laatste dag van februari stond de Ster van Zwolle gepland.

Begin maart zijn we meegeweest naar de wielerbaan in Amsterdam Sloten. Sportvoedingwebshop hield voor haar klanten een gave baanclinic. Veel deelnemers hebben we hier kunnen vastleggen.

April is de maand van de voorjaarsklassiekers in de wielerwereld. Zelf lekker op de fiets gezeten en niet veel foto’s gemaakt. Wél van de Amstel Gold race! Check hiervoor de Facebookpagina.

In mei leggen vogels hun ei…

En ik ben meegeweest naar de Roparun. Een hardloopevenement van Hamburg naar Rotterdam om heel veel geld in te zamelen voor de palliatieve zorg van kankerpatienten. Heel veel foto’s gemaakt van achterop de motor én een hele bijzondere belevenis!!

Eenmaal terug uit de Roparun waren er nog mooie evenementen waar we zijn geweest zoals de Twenterand Run én de Sportvoedingwebshop Tecklenburg Rundfahrt.

Juni was de maand waarin er voor mij alleen de Nacht van Hengelo gepland stond. Daarnaast was het uitrusten en vooruitkijken naar juli, waarin het heel druk zou worden.

Echter ging er door alle plannen van juli een hele dikke streep. Alle mooie vooruitzichten moesten worden geannuleerd en onze eigen gekoesterde droom ging letterlijk in sterren op…

In augustus, toen thuis alles weer redelijk op gang kwam, zijn we weer op pad gegaan. Met een supermooi evenement in eigen dorp, de Wiezoloop!

September was een maand voor met de familie en lekker uitwaaien op Texel. Uiteraard is de camera meegeweest, echter alle foto’s zijn verloren na een pc-crash. Eind september was alles weer gemaakt en mochten we de deelnemers van de Twickelloop vastleggen. Een hardloopevenement wat voor de 1e keer georganiseerd werd en meteen erg succesvol was.

In oktober waren we welkom in Boekelo voor de Military, wat voor de Aziatische landen teven een Olympisch kwalificatie-event was. Een ander Olympisch kwalificatie-event waar we bij aanwezig zijn geweest is de Amsterdam marathon. Duizenden weten hun weg te vinden naar deze hele bijzondere marathon.

In november een hele nieuwe ervaring mogen opdoen door een doopfeest te fotograferen. Was zeer geslaagd en veel van geleerd. Een week na dit spektakel op de Nijverdalse berg lekker gewandeld en tevens de ATB’ers vastgelegd tijdens de VolkerWessels Holterberg toertocht.

Nu is het begin december, Sinterklaas is het land alweer uit en hebben we de foto’s van de GOW veldrit in Wierden ook reeds op de website staan. Kunnen we nu terugkijken op dit bijzondere jaar en al heel voorzichtig naar 2016…

Voor nu wensen we iedereen alvast hele fijne feestdagen en een mooi 2016!!

Een gedachte over “Het jaar 2015 in Vogelvlucht…

Plaats een reactie